Popular Posts

Saturday, June 18, 2011

kejar mngejar.......hua2.....good experience

arini aku nk cerita psai kejadian petang smalam mmg best gla......pd wak2 ptg smlm aku pi ngn kwn aku pi pntai biasa la nk release tension......tgh duk syuk2 lpak ngn kwn aku sruh ber candid2 gmbaq.....mcm free style kmi wat......smua gya kmi wat.......haha......lpas kmi puas bercandid tetiba ja rsa lpaq and then kmi pn pi gerai mkn kt hujung pntai.......jauh gk jln......msa 2 kmi da tggal basikal kt pondok tp kmi xmaw gna tkot kmi smua jd buntat....bhaya~........ok aku smbung blek....
tgk duk jln2 tu member aku yg dua org ni mmg ska bergurau smpai men kjaq2 pn ad.....hehe....pas2 kn member aku yg sorang ni terjatuhkn kunci dia......yg peliknya dia xprasan...haha...mungkin dia syuk men kjaq2 ngn member aku kot...hehe..bla dh nmpk 2..aku ptut tlg bg kt dia ke x......byk kli aku pkir taw smpai nek penin...last2 muncui idea jahat lk.....haha.....aku amik kunci dia then aku simpan snyap2...biasa la bdak lki kn nakal orgnya.....aku pn ternakal la msa 2.....aku hbaq la kt member aku yg lg stu ni nk knakan dia.......cuak x cuak kwn aku ni mencari cri kunci dia stu pelusuk pntai dia cri....hahaha.......smpai dia berpluh pluh mencrinya..hahha.....last2 kmi ksian tgk dia....kmi bg la kunci kt dia......nk taw x dia wt ap.......dia kjaq kmi smbil bling pasir kt kmi........lju gla dia kjaq......haha.....kmi pn ap lg termen skli bling2 psir....ahha.......pas2 kn kwn aku ni mrajuk....dia hbaq klu nk pjuk dia kna blnja dia air.....haha.....then kmi pn pi la kt stu grai ni tp dia x ikut coz wat2 mrajuk ngn kmi...haha.....bla kmi nk byr ja air 2 .....akak yg jual air 2 kta free.......rezeki kmi kn.....hehe.....bla nk bg kt kwn aku ni.....tetba ja dia habaq bdak ensem mmg slalu dpt air free...haha......last2 dia minum gk air 2.....hehe.......k la ni la kisah aku arini.......sayonara~......

1 comment:

  1. hahaha.. ntah pape je story kau ni.. hahaha =D

    ReplyDelete